NIEUWSPiega

Piega introduceert P5 MKII

Redactie HiFi.nl | 01 april 2004 | Piega

(ingezonden mededeling)

De nieuwe modellen PIEGA P5 MKII en P5LTD MKII sluiten naadloos aan bij het huidige PIEGA luidsprekerprogramma. Net als alle andere producten uit het PIEGA-laboratorium zijn de nieuwe luidsprekermodellen vol schoonheid, zowel optisch als akoestisch.

Piega P5MKIIU heeft daarbij de keuze uit het standaardmodel of de gelimiteerde versie; beide versies zijn een toegevoegde waarde voor elke huiskamer zowel in een stereo als in een huisbioscooptoepassing!

PIEGA Geluidssculpturen

Betoverende elegantie en zeer transparante functionaliteit gaan samen in het standaardmodel P5 MKII en in de gelimiteerde versie P5LTD MKII en vormen zo een prachtige geluidsculptuur. De kasten zijn geheel gemaakt van aluminium en bieden niet alleen een grote mate van neutraliteit zonder enig eigen geluid, maar zijn er ook verantwoordelijk voor dat de geluidskolommen een eigen karakteristieke noot bevatten.

Afwerking in vorm en geluid

De PIEGA P5 MKII-serie overtuigt door zijn elegantie maar zet tegelijkertijd nieuwe mijlpalen met betrekking tot geluidskwaliteit, zodat ze aan de eisen van zelfs de meest kritische muziekliefhebber voldoen. De unieke PIEGA LDR bandtweetersystemen zorgen voor een muziekreproductie die identiek is aan het origineel en maken van ‘normaal muziek luisteren’ een sensationele live-ervaring!

De Piega P5 MKII bevat de unieke PIEGA LDR  bandtweeter en daarmee maakt deze prachtig ontworpen tijdloze kolomluidspreker indruk in de welbekende PIEGA-stijl!

Technische gegevens P5 MKII
Ontwerp: 3-weg kolomluidspreker
Vermogen versterker: 20-250 Watt
Gevoeligheid: 90dB/W/m
Impedantie: 4 Ohm
Frequentiebereik: 30Hz – 50kHz +/- 2dB
Afmetingen (BxHxD): 152 x 18 x 22 cm
Gewicht: 29 kg
Type: Behuizing van gepolijst metaal, zwarte grillel aan de voorkant (optie: zilver- of grijskleurige voorgrille)
PIEGA LDR coax bandtweetersysteem
2x 18 cm LDB baswoofers

Piega P5MKIIHet ultieme hoogtepunt van de PIEGA P5 LTD MKII is het PIEGA C-2 coax bandsysteem wat al zeer bekend is uit de PIEGA C LTD-serie en is de reden waarom de gelimiteerde versie zo`n uitstekende geluidskwaliteit heeft. Het karakteristieke geluid van de PIEGA luidsprekers is ongelofelijk helder, bevat een onbeperkt hoge resolutie en is verrassend krachtig. Een must voor elke kritische muziekliefhebber!

Technische gegevens P5LTD MKII
Ontwerp: 3-weg kolom luidspreker
Vermogen versterker: 20-250 Watt
Gevoeligheid: 90 dB/W/m
Impedantie: 4Ohm
Frequentiebereik: 30Hz – 50kHz +/- 2dB
Afmetingen (BxHxD): 152 x 18 x 22 cm
Gewicht: 38 kg
Type: Behuizing van gepolijst metaal, zilveren gril
1x PIEGA C-2 coax bandtweeter   2x 18 cm C1 baswoofer

 

Aanvullende informatie:
Importeur BSA
Postbus 1809  5200 BB  ’s-Hertogenbosch
Tel 073 6419431 Fax 6428124
www.bsaudio.nl  e-mail  piega@uwnet.nl


EDITORS' CHOICE