Uitnodiging B&O Rivershow 2004

Redactie HiFi.nl | 26 maart 2004 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Bang & Olufsen Rivershow 2004

Op de 75 meter lange cruiser ‘Jules Verne’  organiseert Bang & Olufsen de grootste Rivershow in de geschiedenis van het merk. De twee verdiepingen van het schip zijn ingericht met het complete Bang & Olufsen productprogramma.

Op het benedendek kunt u de audio- en videoproducten in alle denkbare opstellingen en variaties bekijken en beluisteren. Natuurlijk zullen er ook noviteiten, als bijvoorbeeld de BeoCenter 2 en BeoLab 3 te zien zijn (zie foto rechtsonder).

Op het bovendek vindt u diverse Home Cinema-opstellingen, een ‘Fresh Thinking-buffet’ waarvan u gratis gebruik mag maken en de World Lounge. In de World Lounge kunt u een presentatie, gegeven door Bang & Olufsen Nederland, bijwonen.

Beolab 3Aan boord van de Jules Verne kunt u desgewenst ook een restaurant en de bar bezoeken, die overigens geen deel uit maken van de Rivershow (hier zult u, in tegenstelling tot het door ons aangeboden ‘Fresh Thinking-buffet’, de consumpties wel zelf moeten afrekenen).

Zaterdag 17 April ligt de Jules Verne in de Passengers Terminal Amsterdam en u bent van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur.

Toegang tot de boot krijgt u op vertoon van een geldige boardingpass.

Wilt u als gast van Bang & Olufsen Wessels de Rivershow 2004 in Amsterdam bezoeken, dan kunt u kosteloos uw boardingpass bestellen. Dan kan door een bezoek te brengen aan de website van Bang & Olufsen Wessels of u neemt telefonisch contact met hen op. Het telefoonnummer is: 020-6735764.

MERK

EDITORS' CHOICE