Digitale bekabeling Sign Audio

(ingezonden mededeling)

De technische opbouw van alle Sign®Audio Technology kabels is gebaseerd op eerdere ontwikkelingen van Richard Buckner.  Alle kabels uit de “Pass Series” zijn ongewijzigd gebleven. Gestimuleerd door de grote wereldwijde vraag naar digitale kabels, hebben de ontwerpers van Sign®Audio Technology deze nieuwe digitale kabel ontwikkeld.

Richard Buckner eigenaar en één van de ontwerpers van Sign®Audio Technology past speciale litze toe om het hoogste doel te bereiken op kabelgebied. Deze speciale litze heeft koper als basisopbouw. Een koper-litze waarvan elke ader afzonderlijk voorzien is van een polymeer. Deze methode zorgt dat de kabel niet van buitenaf te beïnvloeden is door storende elementen zoals elektriciteit of magnetisme, dit is immers een toenemend probleem in onze moderne wereld waarin mobiele telefoons, computers en andere elektronische apparaten het frequentiegebied kunnen verstoren.

Sign Audio Technology

Door een nieuwe techniek is het mogelijk om deze speciale litze te confectioneren tot een SP/DIF en een AES-EBU configuratie. Dit zeer nauwkeurige productieproces, met extreem lage toleranties, en het gebruik van het isolatiemateriaal FEP® maakt deze topkabel kompleet.

De verkoopprijs van deze nieuwe Sign®Audio Technology digitale kabels zal 195 euro bedragen. De digitale kabels zullen naar verwachting eind Maart 2004 bij de volgende dealers verkrijgbaar zijn.

Uiteraard zullen de nieuwe kabels van Sign®Audio te zien en te beluisteren zijn tijdens de komende Luistershow 2004, die zaterdag 27 en zondag 28 maart a.s.gehouden wordt in Hotel Engels te Rotterdam.


EDITORS' CHOICE