NIEUWSB&W

Audiac op de Lente Hifi Show

Redactie HiFi.nl | 12 maart 2004 | B&W

Audiac presenteert op de Doelen Show de gehele Tivoli Audio- en Crystal Cable lijn. Verder een paar nieuwe “High Lights” zoals de Mark Levinson No.320S voorversterker, de AVR300 van Arcam en de Ayre Acoustics AX-7 en CX-7. 

Audiac op de Doelen Lente Hifi Show

ML No.320S

Na drie jaar van ontwikkeling door Madrigal en de HSG group hebben wij een eerste exemplaar van de ML No. 320S  ontvangen. De No. 320S is een “high end” stereo voorversterker met phono ingang die rechtstreeks is afgeleid van de No32.

Audiac op de Doelen Lente Hifi Show

AVR300

Het nieuwste reciever ontwerp van Arcam ondersteunt bijna ieder surround sound decodering systeem inclusief Dolby Digital EX, DTS 24/96 en het nieuwe Dolby Pro Logic IIx. Deze nieuwe Dolby norm maakt 2 tot 7 kanaals decodering mogelijk. Met de “State of the Art” video feature set is het mogelijk om van composite of s-video naar component te switchen en de drie component video inputs beschikken over voldoende bandbreedte voor het schakelen van HDTV video bronnen.

Crystal Cable

Crystal Cable is erin geslaagd hoogwaardige materialen en bevindingen uit de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie te combineren en een bijzondere collectie geheel vormingsvrije en storingsvrije kabels te maken. Naast de hoogwaardige kwaliteit zijn de geringe diameter en kristalheldere mantel onopvallend mooi in elk interieur en bij elke installatie.

MERK

EDITORS' CHOICE