NIEUWSBarco

Barco ‘Home Cinema Par Excellence’

Arold Roestenburg | 26 februari 2004 | Barco
(Ingezonden mededeling)

Barco kondigt met trots de nieuwe lijn DLP cinema projectoren aan, genaamd CineVERSUM. Deze complete range vervult de echte behoefte in de high-end home cinema markt, door de kwaliteit van digitale cinema projectie te combineren met een stijlvol en compact Europees design.

Barco Cineversum

De CineVERSUM projectoren zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met Barco Digital Cinema. Zij leveren DLP cinema™ apparatuur aan Hollywood Studio’s.
De CineVERSUM projectoren brengen u derhalve Hollywood kwaliteit thuis!
Gebaseerd op de professionele Barco Digital Cinema apparatuur, leveren de CineVERSUM projectoren de beste video processing kwaliteit. Niet alleen voor het weergeven van films, sportuitzendingen, muziekconcerten en nieuwsuitzendingen, maar dankzij de CineVERSUM Master - Barco’s video processor – ook voor hi-definition videobeelden. De Master is bovendien zo ingericht dat deze aan toekomstige nieuwe technologieën en standaarden kan worden aangepast.

Barco is wereldwijd de eerste die een volwaardige lijn DLP™ projectoren levert. De CineVERSUM lijn bestaat uit drie high definition 1-chip modellen en twee extreme high quality 3-chip modellen: CV60, CV70, CV80 en CV110 en CV120.
De CineVERSUM 80 en CineVERSUM 120 worden beide geleverd met de CineVERSUM Master en garanderen daarmee de allerbeste beeldkwaliteit denkbaar. Dankzij een brede reeks aan lenzen, een single cable digital link tussen de projector en de bronnen en diverse standaard features zoals screen shift en een geïntegreerde cover, is de CineVERSUM de meest veelzijdige projectorenlijn op de home cinema markt.
Het stijlvolle Europese Design en de aluminium finish maken de projectoren de ideale keuze om discreet geïntegreerd te worden in iedere home cinema omgeving.

 


 


EDITORS' CHOICE