NIEUWSB&W

Alphason nu ook in Nederland

Redactie HiFi.nl | 18 februari 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Alphason Designs, Engelands marktleider op het gebied van Home Entertainment meubelen, heeft Bissiness begin januari 2004 benoemd tot haar vertegenwoordiger in de Benelux.
Het sinds 1985 actieve Alphason Designs heeft in de loop der jaren haar marktpositie te danken aan een niet aflatende drang tot innovaties en kwaliteitsverbeteringen.

Het leveringspakket van Alphason Desings bestaat uit een 4-tal series: A, AD, Essentials en de in oktober 2003 geïntroduceerde Aragon serie. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en duurzame materialen is Alphason Designs in staat om aantrekkelijk geprijsde A/V meubelen en luidsprekerstands te leveren voor de groeiende home entertainment markt. De door Alphason Designs gebruikte glasplaten voldoen aan de zware engelse norm BS6206A. Ontwikkelingen met LCD en Plasma worden door op de voet gevolgd, om direct te kunnen inspelen op de vraag van de consument. Zo is er kortgeleden een A/V meubel ontwikkeld om 15” LCD schermen te kunnen herbergen. ( AD3/51-LCD).

Alphason
Bissiness, welke naast Alphason Designs ook  Polkaudio en Opera Audio vertegenwoordigt, zal de Alphason Designs producten in de Benelux aanbieden via de Audio/Video detailhandel.

Contact:
Bissiness, Borgercompagnie
Tel:  06 52421324
Fax: 0598634981
Email: info@bissiness.nl
Web: www.bissiness.nl

MERK

EDITORS' CHOICE