Glasbergen en T+A show

Redactie HiFi.nl | 11 december 2003 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Glasbergen Audio | Video zet de toon voor 2004

Leidschendam – Op vrijdag 19,  zaterdag 20 en zondag 21 december zet Glasbergen Audio | Video de toon voor 2004 met de demonstratie van de T+A V10 buizenversterker, momenteel dé referentie als het om de beleving van muziek gaat.

Recensies van deze versterker zijn lovend, waarbij de klank door liefhebbers omschreven wordt als ‘dynamisch schoon’. Zeker in combinatie met de T+A TCI 2-luidsprekers, een klasse CD/DVD-speler en goede bekabeling. Wat ook bijzonder is dat deze buizenversterker moeiteloos alle lastige luidsprekers aanstuurt.

Op 20 december is de importeur aanwezig om het verkoopteam van Glasbergen te ondersteunen bij het geven van een gedetailleerde toelichting op de baanbrekende ontwikkelingen op HiFi-gebied. De demonstratie is een ‘must’ voor de veeleisende muziekliefhebber. Een ongekende luisterervaring zal het resultaat zijn. Komt u ook genieten? U bent van harte uitgenodigd. 

Voor openingstijden  en routebeschrijving, kijkt op de website (onder).

Voor produktinformatie verwijzen wij u naar de volgende link: http://www.taelektroakustik.de/eng/ta2/x_system/v_10_-_amp.htm

T+A bij Glasbergen

MERK

EDITORS' CHOICE