NIEUWS

Siltech nieuws


Redactie HiFi.nl | 11 december 2003 |
Siltech introduceert voor de groeiende behoefte aan hoge kwaliteit Home Theater kabels de CMP3 en CMP 5 video component kabel en de HF-10 digitale kabel.

Siltech

CMP3 en CMP 5

Door de zeer goede afscherming en de hoge transportsnelheid van de geleiders zijn deze component kabels zeer geschikt voor hoge definitie videobeelden met als voornaamste kenmerk een uiterst realistische kleuropbouw, contrast weergave en beelddiepte. Door de beperkte buitendiameter en grote mate van soepelheid laat deze kabel zich makkelijk verwerken in onder meer op maat gemaakte installatie toepassingen, zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit. De CMP-3 is de basis RGB/YpbPr kabel, de CMP-5 voegt daar nog een mogelijkheid voor bijvoorbeeld horizontale en verticale sync aan toe.

HF-10

De HD10 is de nieuwe referentie digitale kabel van de Classic serie. Door toepassing van de nieuwe Classic technologie is Siltech in staat geweest de digitale kabel te verbeteren. De mogelijkheid om impedantie en inductie extreem precies te sturen resulteert in een stabiel stereobeeld en een zeer grote mate van ongevoeligheid voor het oppikken van ruis. Dit resulteert in een zeer lage ruisvloer en een voegt geen kabelgeïnduceerde jitter toe.

EDITORS' CHOICE