NIEUWSPioneer

Pioneer DVD-spelers

Redactie HiFi.nl | 04 december 2003 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux
Pioneer, marktleider en vernieuwer in DVD technologie, heeft haar nieuwste DVD spelers geïntroduceerd, de DV-868AVi-S en de DV-668AV-S. Beide modellen bepalen de nieuwe standaard in digitale interface. Als eerste in hun marktsegment zijn ze uitgerust met een High-Definition Multimedia Interface (HDMI).

Bovendien is de DV-868AVi-S uitgerust met Pioneers i.LINK, de Advanced Resolution Digital Audio Interface. Dit model is dus volgens de fabrikant, qua digitale video/audio interface, de meest geavanceerde DVD speler op de markt.

Pioneer DV_668AV

In de nieuwe modellen realiseert Pioneer haar visie op de ultieme home entertainmentervaring. Pioneer bundelt hier hoogwaardig design, technologie en interface. De speler werkt met de zelf ontwikkelde universele playback functie. Naast een DVD-video processing van topkwaliteit, ondersteunt hij dus ook DVD-Audio en SACD high resolution audio formats. De speler biedt een schitterende keuze aan playback opties: DVD-Audio, SACD, SACD Multi-Channel, DVD-Video, DVD-R & DVD-RW, CD-R, CD-RW, CD, VideoCD, Super VCD en MP3.

"In de DV-868AVi-S en de DV-668AV-S combineerde Pioneer het allernieuwste op het vlak van de video processing technologie met HDMI, dé ideale interface voor een nieuwe, grensverleggende digitale display omgeving," zegt Philippe Coppens, Manager Technology & Product InfoManagement department, Pioneer Europe NV. "In toenemende mate vragen onze veeleisende cinefiele/audiofiele klanten om méér dan een standaard DVD speler," vervolgt Coppens. "Ze eisen het beste qua beeldkwaliteit, een perfect geluid, een optimale functionaliteit en interface om het ultieme home cinema te creëren. En dat hebben we hen gegeven met deze twee nieuwe producten."

De geavanceerde graphical user interface garandeert een intuïtieve, gebruiksvriendelijke methode, zowel bij de initiële set-up, tijdens playback als bij de nauwkeurige afstelling van het systeem. Alle schermen hebben een hoge resolutie en zijn makkelijk te lezen. Kleurrijke icoontjes en een eenvoudig menu staan samen garant voor een probleemloze navigatie en selectie.


EDITORS' CHOICE