NIEUWSB&W

Von Schweikert on Tour breidt uit

Redactie HiFi.nl | 25 november 2003 | B&W

Het Von Schweikert System 15, dat onlangs "op reis" is gegaan langs verschillende dealers in Nederland en België, trekt zoveel belangstelling dat Eurogram heeft besloten om een tweede systeem mee te laten reizen. JVC heeft hen daarbij de helpende hand toegestoken door met JVC beeldschermen en JVC THX elektronica het tweede systeem te completeren zodat liefhebbers op meerdere plaatsten kunnen kennis maken en genieten van de gezamenlijke prestaties. Via de speciale nieuws pagina vindt u meer informatie over tijd en plaats.

Von Schweikert VR1

Daarnaast organiseert Eurogram nog meer activiteiten zoals Jazz in de Krocht in Zandvoort. Dit is een concert met Madeline Bell. Rond dit concert organiseert Twinstatic Audio uit Aerdenhout samen met Eurogram een muziekdemonstratie. Ze maken daar een combinatie van Von Schweikert, KR Kronzilla, Stargate, Solid Tech en Harmonic Technology, de juiste ingrediënten om nog lekker door te genieten en de realiteit eens echt te kunnen vergelijken. Meer info op: http://www.jazzinzandvoort.nl/.

Op zaterdag 13 december is er in de Ruïnekerk van Bergen (NH) een kerstconcert waarbij de Von Schweikert luidsprekers worden gebruikt om digitale muziekinstrumenten in deze akoestiek optimaal te laten integreren met vocalen.

MERK

EDITORS' CHOICE