Pluimgraaff demonstraties

Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2003 | B&W
Pluimgraaff geluid gaat twee weken lang demonstraties houden om het nieuwe seizoen op een luisterrijke manier te beginnen. Omdat een aantal importeurs niet op de VAD show gaan staan, heeft Pluimgraaff ze uitgenodigd om hun producten in de winkel te demonstreren in oktober.

Pluimgraaff geluid

Agenda :

22 t/m 25 oktober opent de top Nederlandse luidsprekerfabrikant Xanadu het herfst seizoen met een demonstratie van zijn nieuwste luidspreker de DS16 plus de DS25. Daarbij wordt de Moon audio reference serie gedemonstreerd. Pluimgraaff raadt u aan om voor dit Canadese, puur hi-end elektronica merk , met zijn ongelooflijke detaillering en ruimtelijkheid, tijd te maken om te beluisteren. Met de garantie dat u niet teleurgesteld wordt.

28 t/m 1 november gaan de demonstratiedagen verder met producten van Audipulse. Zoals vele audio liefhebbers weten, importeert Audipulse de schitterende muzikale producten van Vincent, een produkt die alleen staat in zijn prijsklasse en veel positieve kritieken op de Luistershow 2003 in Rotterdam kreeg.

MERK

EDITORS' CHOICE