NIEUWSB&W

Het beste van R.E.M. op DVD Audio

Redactie HiFi.nl | 18 november 2003 | B&W

The best of R.E.M.Er komt een nieuw Best Of album uit van R.E.M. Twee nieuwe nummers en 16 klassiekers zullen het geheel opsieren en wat belangrijker is het album wordt in DVD-Audio opgenomen. Dat betekent een hoge geluidskwaliteit en een hoop aanvullende informatie zoals de video voor de nieuwe single Bad Day.

De DVD-Audio versie van In Time: The Best Of R.E.M. 1988-2003 maakt gebruik van Advanced Resolution Multi-Channel Surround Sound, maar houdt ook de optie open voor stereo opstellingen. Tijdens het afspelen kun je namelijk kiezen voor 5.1 en voor 2.0. De nummers die ten gehore worden gebracht zijn onder andere Stand, Nightswimming, Man On The Moon en What`s The Frequency Kenneth?

Op het gebied van beeld is het mogelijk uit vier verschillende camera standpunten te kiezen, allemaal met één druk op de knop. Het is ook mogelijk interactief om te gaan met de DVD. Door deze namelijk op je PC aan te zetten maken de interactieve menu`s contact met de site van R.E.M.

Voorafgaand aan de DVD-Audio release worden eerst de CD en de DVD-Video uitgebracht. Tegelijk met de DVD-Audio komt dan ook de VHS versie van de DVD-Video voorhanden.

MERK

EDITORS' CHOICE