NIEUWSMission

Nieuwe Mission M3 serie

Redactie HiFi.nl | 04 november 2003 | Mission

Al meer dan 25 jaar werken de Mission ingenieurs toegewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van kwaliteitsluidsprekers voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar passie in muziekweergave en emotie in filmgeluid.

Mission M3 Serie

De nieuwe M3 serie van Mission staat garant voor, opwinding en emotie. Met deze eigenschappen schept deze serie een nieuw niveau in kwaliteitsweergave voor een  betaalbare prijs van het miniatuur M30 boekenplankmodel tot en met de indrukwekkende M35 zuilluidspreker. De keuze is aan u om een fraai hi-fi systeem, of met toevoeging van Mission satellieten, center luidspreker en subwoofer,  een compleet home cinema systeem te creëren. Resultaat is een  installatie met een full-scale weergave van moderne soundtracks en verbazingwekkende helderheid en impact. 

De serie bestaat uit 3 compacte modellen: de M30, M31 en M32. Ook zijn er 3 zuilluidsprekers leverbaar: de M33, M34 en de M35.
Voor surround weergave zijn er 2 centers en een dipool - surround luidspreker. Ook een bijpassende subwoofer ontbreekt niet.

De M3 serie is voorzien van nieuwe componenten, waaronder een Dia - drive woofer, voorzien van dubbele magneet. De nieuwe Viotex tweeter heeft een zeer speciale textile dome en klinkt zeer ruimtelijk.

Behalve in het zwart en beuken, zijn alle modellen in de M3 serie ook in het kersen leverbaar. De M30, Center M3C1 en M3DS dipool - surround zijn ook in zilver te koop.

De prijzen variëren van € 99 tot € 399 per stuk, afhankelijk van het model.

MERK

EDITORS' CHOICE