NIEUWSPrimare

Universele Primare

Redactie HiFi.nl | 24 oktober 2003 | Primare

Voor diegene die een universele disc speler van hoogwaardig niveau zoeken, is er een model bijgekomen in het tot nu toe beperkte rijtje kandidaten. Primare heeft namelijk de DVD30 uitgebracht. Een DVD speler die in staat is alle digitale video en audio formaten die tot nu toe bekend zijn te verwerken naar de goed aangeschreven standaard die Primary gebruikt voor haar producten.

Primare DVD30

De DVD30 is een audio en video zwaargewicht, zowel letterlijk als figuurlijk. Het chique maar tegelijk robuuste design is een mooie weerspiegeling van de kwaliteit aan de binnenkant. Zonder een compromis te doen aan kwaliteit heeft de fabrikant de beste componenten verzameld, waardoor de prestaties en betrouwbaarheid ongekende hoogte heeft. Daarnaast beschikt de DVD30 over een groot aantal functies en functionaliteiten.

De geluidskwaliteit van met name DVD Audio en SACD, zowel in tweekanaals weergave als in multi channel, wordt bepaald door de nieuwste drievoudige 192 kHz/24 bit audio converteerder in combinatie met de surround decoding techniek en volledig gebalanceerde inputs. Het beeld wordt verwerkt door een 108 MHz/12-bit video processing techniek en progressive scan. Het resultaat: wat voor soort disc de Primare ook te verwerken krijgt, de weergave van zowel beeld als geluid is altijd optimaal.

In de ware Primare stijl is er veel aandacht besteed aan detail en toekomst vastheid. De DVD30 is te gebruiken voor formaten die nu nog ontwikkeld moeten worden. Het best natuurlijk in combinatie met andere Primare producten die naast de gelijke kwaliteit ook een eenheid vormen in het exclusieve ontwerp. Van de DVD30 zijn twee uitvoeringen gemaakt, een zwarte en een titanium.

MERK

EDITORS' CHOICE