NIEUWSSanyo

Nieuwe TV`s Sanyo

Redactie HiFi.nl | 24 september 2003 | Sanyo
Met de 32FWN4-F en de 28FWN4-F lanceert Sanyo twee nieuwe kleurentelevisies met een real flat beeldbuis in breedbeeldformaat. Deze toestellen uit de FWN-4 reeks zijn verkrijgbaar in twee schermgroottes: 80 cm en 71 cm.

Sanyo 32FWN4 televisie

Terwijl traditionele tv’s nog worstelen met beeldvervormingen, zorgt de Real Flat technologie voor een kraakhelder en volkomen vlak beeld bij de FWN4-F. Deze veelzijdige toestellen heten alle gangbare TV-signalen welkom, van PAL en SECAM tot NTSC en zelfs NAP. De geluidsafdeling wordt eveneens ruim bedeeld. A2 Stereo en NICAM Stereo vormen de eerste audiolaag, met daarbovenop de dynamische Active 3D Surround-schil. Active 3D Surround Sound converteert het standaard stereosignaal naar een super breed klankbeeld met een rijk gamma aan tonen, in harmonie met de omliggende ruimte.

Bij het eerste gebruik van je tv maakt de Auto Sorting functie komaf met het vervelend gezoek naar de juiste kanalen. Alle beschikbare kanalen worden automatisch afgesteld en bewaard. Niet tevreden over de gekozen volgorde? Geen nood, met Channel Swapping knip en plak je de kanalen op jouw voorkeurplaats. Dit is plug & play op z’n handigst!

Bovendien beschikt de FWN4-F over een in- en uitschakeltimer die je kan instellen op 30, 60, 90 tot zelfs 120 minuten. Zo oefen je extra controle uit over je kinderen als ze slechts een bepaalde tijd tv mogen kijken. Aansluitend hierop heb je nog het kinderslot dat de bedieningstoetsen op de tv uitschakelt. En via de hotelmodus kan je het maximum volume en het aantal kanalen vooraf vastleggen. De tv zal dus nooit meer een stoorzender binnen het gezin zijn.

Voor wie dat wenst is er bij deze elegant gelijnde tv toestellen een bijpassend tv-meubel verkrijgbaar.
De twee televisies zijn beschikbaar vanaf augustus 2003 en hebben de volgende consumentenadviesprijzen, inclusief BTW:

28FWN4F (schermgrootte 71 cm): € 699,-
32FWN4F (schermgrootte 80 cm): € 999,-


EDITORS' CHOICE