NIEUWSPhilips

Twee nieuwe series

Redactie HiFi.nl | 11 september 2003 | Philips

Onderstaande is een persbericht van Philips over een nieuwe reeks LCD schermen.

Philips introduceert in september een nieuwe reeks lcd-monitoren, speciaal ontworpen voor de consumentenmarkt, die een schitterende vormgeving, topprestaties en veel waar voor hun geld bieden. Men heeft keus uit 15- en 17 inch schermformaten en uit verschillende prestatieniveaus: ‘C-line’ en ‘X-line’.

De nieuwe modellen zijn de eerste lcd-monitoren die speciaal ontworpen zijn met het oog op de consument van vandaag. Bij deze nieuwe modellen ligt de nadruk op het design, gebruiksgemak en topprestaties. Ook nemen ze aanzienlijk minder plaats in en bieden toch de functionaliteit van een groot scherm. De vier modellen, die allen licht, slank en gemakkelijk te verplaatsen zijn, bieden kortom een perfecte beeldkwaliteit op elke gewenste plaats.

De monitoren uit de ‘X-Line’ bieden uitstekende prestaties en unieke eigenschappen in een behuizing die prestige uitstraalt. Met Philips’ exclusieve LightFrame™-technologie voor een indrukwekkende, heldere weergave van foto’s of video in combinatie met ingebouwde luidsprekers van hoge kwaliteit, biedt de ‘X-Line’ de meest dynamische audio- en videoprestaties ooit. De luidsprekers in de ‘X-line’ zijn bevestigd aan de onderkant van het scherm en zijn ideaal voor multimedia-doeleinden. De bedieningsknoppen zijn onopvallend aan de rechterkant van de monitor gepositioneerd om het voorvlak een zeer stijlvol uiterlijk te geven.

De monitoren uit de X-line worden bovendien gekenmerkt door Philips` unieke Zero Bright Dot garantie. Deze speciale garantie voor defecte pixels hanteert de strengste norm die momenteel gehanteerd wordt in de markt.

Philips 1704 LCD scherm

De monitoren van de ‘C-Line’ zijn uitgevoerd in een modern, slank en fraai design, en zijn afgestemd op de wensen van mensen die op zoek zijn naar een lcd monitor dat veel waarde voor z’n geld biedt voor allerlei computertaken thuis, zoals huiswerk, surfen op het internet en tekstverwerking.

Bij de ‘C-Line’ en ‘X-Line’ lcd monitoren van Philips is ruim aandacht besteed aan kabelbeheer door de kabels op onopvallende wijze te verbergen om de monitoren vanuit elke gezichtshoek hun slanke, sierlijke profiel te laten behouden. De lcd-monitoren van de ‘X-Line’ en ‘C-Line’ bieden een flikkeringsvrij beeld, geven geen straling af en zorgen voor een besparing op de energiekosten.

Door deze nieuwe monitoren met hoge productprestaties te leveren voor de consument die uitsluitend genoegen neemt met het allerbeste op het gebied van eigenschappen en mogelijkheden, biedt Philips een niet te overtreffen combinatie van keuze en waardeverhogende elementen voor verschillende consumenten.

Deze speciaal voor de consument ontworpen lcd-monitoren van Philips zijn verkrijgbaar vanaf september 2003. De 15-inch monitor uit de ‘C-Line’ kost € 299,-. De 17-inch kost € 399,-. Uit de ‘X-Line’ kost de 15-inch € 349,- en de 17-inch € 449,-. Prijzen zijn inclusief BTW. Met de introductie van de ‘C-Line’ en ‘X-Line’ worden de lcd-monitoren geleverd met allerlei extra’s zoals bijvoorbeeld een gratis dvd of een abonnement op een tijdschrift.

MERK

EDITORS' CHOICE