NIEUWSB&W

Eindredacteur Home Cinema


Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2003 | B&W

Oude wijn in nieuwe zakken

Het is met genoegen dat de redactie van HiFi.nl kan mededelen dat Garmt van der Zel met ingang van 25 augustus "Eindredacteur Home Cinema" van HiFi.nl is. Garmt heeft in de afgelopen jaren een schat aan ervaring op gedaan en mag expert op dit gebied worden genoemd.

Het aantal artikelen dat Garmt voor hifi.nl schrijft is langzaam in aantal afgenomen, onder meer ten gevolge van de verhuizing van het bedrijf waar Garmt werkt. Met het aantrekken van nieuwe auteurs heeft de redactie voorzien in vers bloed dat de leemte gaat opvullen. Zowel de auteurs voor home cinema als Garmt zelf hebben gezocht naar een samenwerkingsverband. Waarbij de expertise van Garmt volledig benut wordt zonder teveel beslag te leggen op de relatief schaarse tijd die hij heeft. Vandaar dat hij als eindverantwoordelijke sturing en input zal geven aan alles wat te maken heeft met home cinema en minder zelf zal blijven schrijven. Garmt zal ook intern de vraagbaak blijven voor de redactie leden.

Garmt heeft beloofd op “onregelmatige” basis zelf ook weer in de pen te klimmen om u te voorzien van leesvoer. Wij, de redactie waaronder de home cinema auteurs, zullen dankbaar gebruik maken van wat Garmt eigenlijk al deed, de regie voeren.

Namens de redactie,
René van Es, hoofdredacteur hifi.nl

Set Garmt van der Zel

Garmt in zijn "thuistheater"

MERK

EDITORS' CHOICE