NIEUWSB&W

Afscheid Dimitri van Hoven

Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2003 | B&W

Afscheid Dimitri van Hoven

Per 1 augustus jongsleden heeft de redactie van hifi.nl afscheid genomen van Dimitri van Hoven als recensent. In de afgelopen jaren is Dimitri een gewaardeerde medewerker geworden die, naast zijn vaak drukke baan in de IT-sector, de tijd nam om met veel plezier te genieten van muziek. Dat genieten deed hij meerdere malen op recensie apparatuur waar hij later een verslag over schreef. Bovendien was Dimitri een vaste kracht geworden op de diverse beurzen waar Hifi.nl een eigen stand bemande.

Door zijn regelmatige kontakten binnen de audiowereld kon hij per 1 augustus de IT gedag zeggen en heeft hij zijn hobby tot professie gemaakt. Dat een dergelijke stap moet leiden tot stoppen met recenseren was voor alle partijen en begrijpelijke en noodzakelijke bijkomstigheid.

Dimitri is in de loop der jaren steeds meer gefascineerd geraakt door versterkers met buizen en luidsprekers met een hoog rendement. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij in dienst treedt van Audio Note Nederland in Den Haag waar hij als adviseur werkzaam zal zijn. De technische kennis over onder andere buizentechniek binnen Audio Note zal wellicht in de toekomst kunnen leiden tot bijdragen voor Hifi.nl. Waarin techniek niet gebonden is aan het merk, maar in zijn algemeenheid kan worden besproken. In dat licht gezien hebben we een recensent verloren en naar wij hopen een auteur behouden.

Wij wensen Dimitri alle succes toe in zijn nieuwe werkkring en wij zijn ervan overtuigd dat we hem in de toekomst zeker zullen blijven ontmoeten. Dimitri namens de gehele redactie: “Dank voor je inzet, je nuttige bijdragen, je gedrevenheid en de gezelligheid die je in het redactie team bracht in de afgelopen jaren. Onze wens is dat het je goed gaat! Succes!”

René van Es
Hoofdredacteur hifi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE