NIEUWSB&W

Show bij Glas A/V


Redactie HiFi.nl | 27 augustus 2003 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Glas Audiovisie in Zuphen vormt van 5 tot en met 7 september het toneel van een spectaculaire hifishow. Maar lieft 16 merken tonen hun nieuwe producten in het historische pand aan de Oude Wand. Daarnaast zullen de aangeboden DVD‘s, Super Audio CD‘s en natuurlijk de tradionele vinylschijf het hart van menig muziekliefhebber sneller doen slaan.

De hifishow, die als subtitel ‘de kunst van beeld en geluid‘ draagt, sluit naadloos aan bij de bedrijfsvisie van Glas Audiovisie. Ruim een jaar geleden verhuisde de speciaalzaak voor beeld- en geluidsapperatuur naar het Olde Convent. In dit prachtige kloosterpand uit de dertiende eeuw komt de kwaliteit van audiovisuele systemen vol tot haar recht. De fraaie inrichting, waarin oud en nieuw op een schilderachtige wijze met elkaar zijn gecombineerd, biedt de klanten een oase van rust. Maar niet alleen daardoor onderscheidt Glas Audiovisie zich van de meeste hifi-zaken. Het unieke aanbod in verschillende prijsklassen en de persoonlijke service maken de winkel tot één van betere speciaalzakenv an het land.

Glas Audiovisie weet de klant van vandaag op zijn wensen te bedienen. Die koper is op zoek naar een hedendaagse vorm van ontspanning. Hij wil thuis genieten van muziek en beeld, zonder daar veel moeite voor hoeven te doen. Het kunnen bouwen op de kennis en de service van de hifi-zaak is daarbij een belangrijke voorwaarde. Glas Audiovisie maakt het vertrouwen waar. Het verkoopteam begeleidt de klant van het eerste contact met een hifisysteem tot de uiteindelijke montage thuis, ongeacht of het om een product uit een lagere prijsklasse of om een topsysteem gaat. De eerste kennismaking gebeurt in de prachtige winkel. Op de begane grond zijn drie luisterruimtes ingericht, waarin de klant in alle rust en onder het genot van een kopje koffie kennis kan maken met alle mogelijkheden die het bedrijf in audiovisueel opzicht te bieden heeft. De ontspannen sfeer wordt versterkt door de onopvallende aanwezigheid van Wibo Glas en zijn medewerkers, die de gasten desgewenst voorzien van de nodige informatie over de aanwezige systemen. De bovenverdieping is in gebruik als showroom en presentatieruimte voor grote luidsprekersystemen. Ook worden hier luisteravonden gehouden en kunnen concerten worden gegeven. Het fraaie pand nodigt uit tot muziekgenot puur sang.

De hifishow onderstreept nog eens te meer dat de klant bij Glas Audiovisie een ware koning is. Niet langer hoeft hij uren in de auto te zitten naar de grote hifi-shows in het land. De merken, die tot het assortiment van de winkel behoren, weten dat de de bestaande en zeker ook de nieuwe klanten van Glas behoefte hebben aan informatie en expertise in hun eigen regio. Daarom gaven ze allen graag gehoor aan de uitnodiging van Glas Audiovisie en komen ze van 5 tot en met 7 september letterlijk naar de klanten toe.     

Meer informatie
Glas Audiovisie
Oude Wand 39
7201 LK Zutphen
Tel.: 0575-513317

MERK

EDITORS' CHOICE