NIEUWSRhapsody

Masters bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 27 augustus 2003 | B&W

Master meet Master(Ingezonden mededeling)

Rhapsody {SOUND MASTER} meet the Master (Luidsprekers)

Waar gaat het om bij het luisteren naar muziek? Bij Rhapsody houdt het antwoord op deze vraag ons iedere dag weer bezig.  Naar ons idee is het bijwonen van een muziekvoorstelling de ultieme manier om muziek te beleven.

Dat kan natuurlijk niet dagelijks. Het zou dus ideaal zijn als uw eigen hifisysteem in staat was zo’n concert op ware grootte, met realistische klankkleur, dynamiek en akoestiek weer te geven. Nu, dat kan.

Het is ons vak apparatuur te selecteren die u te allen tijde betrekt bij de muziek. Met een optimaal samengesteld audio-systeem doet het er dan nauwelijks nog toe of muziek live of in een studio is opgenomen. Of het nieuwe of oude muziekopnamen zijn. Of ze onder ideale of beroerde omstandigheden zijn vastgelegd. U zult in alle situaties het (on)werkelijke gevoel krijgen zelf bij de muziekuitvoering in kwestie aanwezig te zijn.

Master meet MasterZo ook zaterdag 30 augustus zal een bijzondere dag worden. De nieuwe Master Reference Slamm en de Aitos 402 zullen u een beleving geven als nooit tevoren. Als bronnen zullen de DCS combinatie voor digitaal en de Basis-2500/Graham voor vinyl elke muziekreproductie laten herleven. Dit alles in zeer huizelijke sfeer met als doel de beleving van de muziekuitvoering.

Meer informatie:
Locatie: Rhapsody Hilversum
Tijdstip: 30 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur
Internet: www.rhapsody.nl en www.dynamic-solutions.nl
Tel.: 035-6284644

MERK

EDITORS' CHOICE