NIEUWSMartin Logan

Kameleon luidspreker


Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2003 | Martin Logan
De nieuwe Fresco luidspreker van MartinLogan is te monteren aan de muur, maar kan ook los van de muur dienst doen. De luidspreker kan ingezet worden als links-, rechts- en center-luidspreker, heeft een vriendelijk ontwerp, een ultiem crossover ontwerp, hoge resolutie bass drivers en ATF transducer technologie.

Door deze Advanced Thin Film technologie is de attractieve luidspreker te gebruiken voor alle geluids reproductie applicaties. Van twee kanaals tot meerkanaals en ook in een home theater set komt de luidspreker tot zijn recht. De Fresco is ontwikkeld om naadloos te kunnen integreren met andere MartinLogan producten in zowel uiterlijk en prestaties. De unieke “on wall/off wall” schakelaar stelt de gebruiker in staat de akoestische afstelling van de Fresco aan te passen aan de manier van plaatsing.

Fresco

Stanaard is een gewone muurbeugel meegeleverd voor horizontale en verticale montage aan de wand. Door zijn ontwerp misstaat de Fresco ook niet naast een plasmascherm of ander plat scherm. Optionele installatie mogelijkheden zijn een vloerstandaard, center channel standaard, op een plank of met de universele muurbeugel voor meerdere luidsprekers.

De Fresco is beschikbaar in meerdere decor vriendelijke afwerkingen en grill cover opties. Wederom met het doel te passen in elk interieur en om samen te gaan met andere producten van het MartinLogan merk. De makkelijk te verwerken voorplaten passen in elk interieur en het kabinet is klaar om geschilderd te worden. Belangrijker dan al het uiterlijke vertoon is natuurlijk het circuit aan de binnenkant. Met de hoogwaardige Vojtko crossover techniek en de hoogwaardige bass drivers die zijn ingebouwd in een speciaal getunede kamer bereikt de Fresco uitzonderlinge niveaus in het verwerken van het geluid en bass signalen.

EDITORS' CHOICE