NIEUWSB&W

Hoe werkt...

Redactie HiFi.nl | 14 juli 2003 | B&W

HetHoe werkt... Draaitafel (door Rene van Es)
In een uitgebreid artikel leest u alles over de onderdelen waaruit de draaitafel is samengesteld en hoe deze tezamen muziek kunnen produceren.

Hoe werkt... Phonoversterker (door Rene van Es)
De phono-versterker kan een onderdeel zijn van een versterker of voorversterker. Maar niet elke versterker heeft meer een phono-ingang. Hoe dan toch lp`s luisteren?

Hoe werkt... Projectie (door Bjorn Mateijsen)
De technologie om groot beeld in huis te halen middels een projector is inmiddels ver ontwikkeld en dit artikel zal ingaan op de verschillende projectiesystemen, van analoog tot digitaal. Met de voor- en nadelen van deze projectietechnologie├źn.

Hoe werkt... Aansluiten van luidsprekers (door Rene van Es)
HiFi.nl legt eenvoudig uit wat de volgende begrippen inhouden: aansluiten van uw A/V installatie, luidsprekerkabels, con- nectie methodes, bi- en tri-wire, bi- en tri-amping, actief versus passief, aansluiten van subwoofers en bridging...

Hoe werkt... Home Cinema installeren (door John Koning)
Je hebt je nieuwe installatie en speakers eindelijk uitgepaktÔÇŽ en dan? Om het maximale resultaat uit uw apparatuur te halen geven we een handleiding voor het installeren en afregelen van uw Home Theater installatie.

Hoe werkt... projectie

U kunt van ons binnenkort ook verwachten: Hoe werkt... Audioclubs, Hoe werkt... video bekabeling en meer. Maar dat is nog een verrassing ;-)

Voor meer informatie of de hele artikelen, klikt u op de onderstaande link...

MERK

EDITORS' CHOICE