NIEUWS

hifi.nl-auteur: Sander Mijnster

Redactie HiFi.nl | 07 oktober 2000

Zoals u waarschijnlijk weet hechten wij veel waarde aan het ";verdiepen"; van onze website. Dit streven we ondermeer na, door in onze rubriek Alles over HiFI verschillende auteurs op eigen titel en alleen maar wanneer ze willen, hun ervaringen met HiFi en gerelateerde zaken met u te laten delen.

Dat deze artikelen meer en meer gewaardeerd worden door u, onze bezoeker, blijkt wel uit de vele reacties die we hierop krijgen. Het is dan natuurlijk ook logisch dat we meer verzoeken krijgen van mensen die ook hun ";verhaal"; willen publiceren op hifi.nl en voor te leggen aan de meer dan 500 bezoekers die we per dag mogen verwelkomen!

Sinds vandaag hebben we een nieuwe auteur. Zijn naam is Sander Mijnster. Het specialisme van Sander is Klassieke Muziek. Zijn uit de hand aan het lopen hobby (hoe kan het ook anders) HiFi. Sander heeft 10 jaar lang in een CD-speciaalzaak gewerkt en zich gedurende die tijd verdiept in Klassieke Muziek.

Zelf zegt hij hierover: ";...de laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in de oude muziek. Dat is, zeg maar, de muziek van voor Bach van de middeleeuwen, de renaissance en de barok tot na Bach tot aan Haydn en Mozart, het classicisme. Met de muziek sloeg natuurlijk ook de Hifi gekte toe. Eerlijk gezegd heb ik geen idee meer wat ik heb versleten aan muziekdozen en andere tovenaars apparaten. Mijn vader bouwde zelf zijn buizenversterkers en ik heb nog jaren gespeeld met ├ę├ęn van zijn pronkstukken, een door hem gebouwde kopie van een Radford STA 25 met Untitran trafo┬┤s op de oude Quad ESL-57 elektrostaten...";

U wilt hier meer over lezen? Klik dan hier.... U vindt dan de introductie van Sander en in de rubriek ";Muziek"; zijn eerste twee CD-besprekingen: Mahler en Britten.

Wij wensen u veel leesplezier!


EDITORS' CHOICE