NIEUWSPhilips

Nieuwe Philips schermen


Redactie HiFi.nl | 26 juni 2003 | Philips

Het belang van product ontwerp in de consumenten electronica is enorm gegroeid de laatste tijd. Steeds vaker laten consumenten hun keuze afhangen van de combinatie van modern ontwerp en technologische mogelijkheden. Deze trend komt duidelijk terug naar voren bij de nieuwe Tech Designline televisie sets van Philips. De nieuwe schermen hebben een hoogwaardige beeldkwaliteit en een elegant ontwerp.

Philips 32PW9788

De nieuwe televisies zijn beide 32 inch breedbeeld televisies, 32PW9788 en 32PW9588, met een stijlvol uiterlijk en groot gebruikersgemak. De behuizing is gemaakt met een metalen afwerking, met zachte en ronde vormen. De functionaliteit van beide schermen past bij het ontwerp, met name het unieke LCD scherm bovenop de set, die in verschillende hoeken kan worden gedraaid om te kijken naar informatie zoals het kanaal wat men kijkt of de huidige instellingen. Beide schermen maken gebruik van de hoog gewaardeerde Pixel Plus technologie.

Het verschil tussen beide schermen is een DVD speler. Bij de 32PW9788 is een DVD speler ingebouwd, waarvan het informatie scherm wordt verlicht en zo ook in het donker weergeeft welke titel of hoofdstuk men bekijkt. Het laadmechanisme van de DVD speler is in lijn met de andere Tech Design producten en is te vergelijken met het laadmechanisme van een autoradio. Het geluid speelt ook een belangrijke rol. Zo heeft de 32PW9788 een paar draadloze NXT achter luidsprekers die zich kenmerken door het platte ontwerp. De luidsprekers zijn geheel afgestemd op Dolby Digital weergave, dus over meerdere kanalen.

De televisies zijn te plaatsen op een meubel met behulp van optionele pootjes, aan de muur te bevestigen met optionele muurbeugels of op het speciaal ontworpen meubel te plaatsen. Dit meubel heeft tevens ruimte voor drie apparaten. De Tech Designline televisies zijn te verkrijgen voor een bedrag van 2.700 euro met de DVD speler en 2.300 euro zonder.

MERK

EDITORS' CHOICE