NIEUWS

Thomson spelers

Redactie HiFi.nl | 24 juni 2003

Onderstaande is een ingezonden mededeling:

Thomson, wereldwijd één van de toonaangevende producenten van consumentenelektronica producten, zoals televisie-, video-, en audio-apparatuur, brengt de DTH211E en DTH231E uit op de Nederlandse markt.

Thomson DTH 231

De DTH211E (55 mm) en de DTH231E (51 mm) zijn twee van de slankste dvd-spelers op de Nederlandse markt. Zowel de geavanceerde technologie aan de binnenzijde van deze apparaten als de vormgeving aan de buitenzijde voldoen aan de hoogst mogelijke normen: zo heeft de DTH211E een zwart display en is de DTH231E half spiegelend uitgevoerd. De twee nieuwe dvd-spelers zijn geschikt voor het afspelen van uiteenlopende standaarden en bestandsformaten (dvd, cd, cd-r, cd-rw, vcd, svcd, dvd-r/-rw, dvd+r/+rw, mp3 en wma).

Thomson DTH 211

Beide dvd-spelers hebben een speciale functie ingebouwd; Digital Photo View (maximaal 5 miljoen pixels) voor het tegelijk weergeven van jpeg-bestanden en muziek. Zo kunnen er op hetzelfde moment jpeg-foto`s bekeken worden en mp3-muziek beluisterd worden van dezelfde cd-r.

Voor de aansluiting van compatibele apparatuur beschikt de DTH211E over één scart- en één coax-aansluiting. De DTH231E heeft twee scart-aansluitingen en uitgangen voor RGB, S-Video, +Y/PR/Pb en Component Video (zowel coax als optisch). De DTH231E is met zijn Progressive Scan (NTSC-output) tevens in staat om de kwaliteit te verbeteren van het beeld dat naar het scherm (televisie, plasma, LCD enzovoort) wordt gestuurd. Bij beide dvd-spelers wordt een handige 3-in-1 afstandsbediening geleverd. Met deze afstandsbediening kunnen ook de tv en videorecorder bediend worden.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Thomson DTH211E en de DTH231E zijn vanaf heden verkrijgbaar via een gericht distributiekanaal: onder andere bij Correct, Megamax, BCC, MediaMarkt, E.P., Polectro en Expert. De adviesverkoopprijs van de DTH211E bedraagt EUR 149,- en van de DTH231E EUR 169,-, beide inclusief BTW.


EDITORS' CHOICE