NIEUWSPhilips

DVD-recorder Philips


Redactie HiFi.nl | 20 juni 2003 | Philips

De nieuwe DVD recorder van Philips, de DVDR80, maakt het opnemen van televisiebeelden nog makkelijker dan zijn voorgangers. Mede doordat het apparaat beschikt over een geïntegreerde electronische programmaboekje. Simpelweg de gewenste uitzending op het beeldscherm markeren en op "record" drukken en Philips doet de rest.

Philips DVDR80

Maar daar houdt het gebruikersgemak nog niet op! De Disc Manager houdt namelijk bij wat er opgenomen is en geeft met een druk op de knop het complete overzicht van opgenomen programma’s op de verschillende DVD’s. De GUIDE Plus+ techniek, het electronische programma overzicht, laat de programma’s tot 7 dagen vooruit op het beeldscherm zien, waarbij deze ook nog eens in te delen zijn in verschillende categorieën.

Met de DVDR80 is het mogelijk tot 8 uur aan beeldmateriaal op een DVD te bewaren. Tot de uitgebreide functionaliteit van het apparaat horen verder een i.Link (FireWire) verbinding voor de directe overdracht van (digitale) beelden vanuit een camcorder naar DVD. Me de componenten video uitgang en de RGB componenten video ingang is een hoge afspeel en opname kwaliteit gegarandeerd.

MERK

EDITORS' CHOICE