NIEUWS

Hifision/Quad show

Redactie HiFi.nl | 11 juni 2003 | B&W

(Ingezonden bericht)

Bij Hifision in Wageningen kunt u t/m 14 juni met eigen oren vaststellen dat QUAD `The closest approach to the original sound` nog steeds meer dan waar maakt. Naast de 99 serie electronica met de nieuwe 99CD-P CD-speler/voorversterker en de populaire L-serie luidsprekers zijn natuurlijk de QUAD ESL-988 en ESL-989 electrostatische weergevers te bewonderen.

Hifision

De orginele ESL verscheen in 1957, in 1981 gevolgd door de ESL-63, en is nu middels de `98` serie uitgegroeid tot een standaard waaraan andere luidsprekers worden gemeten.

Voor de muzikale QUAD avond i.s.m. TransTec op donderdagavond 12 juni zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. De aanvang is 19.30 uur. Neemt u hiervoor contact op met Hifision via telefoonnummer 0317-426864.

Hifision

Verbazing alom bij het zien van de SIM2 Grand Cinema RTX-45 projectie televisie. Dan hebben we het niet alleen over de vormgeving van deze schitterende `Italian Style` beeldschermen, maar zeker ook over de beeldkwaliteit. De Grand Cinema RTX lijn omvat 2 modellen, de RTX-45 met een diagonaal van
114cm en de RTX55 met een diagonaal van 139cm. De ingebouwde SIM2 HT300+ projector is verantwoordelijk voor de uitzonderlijke beeldkwaliteit die met een resolutie van 1280x720 pixels voldoet aan de HDTV norm.

Hifision

Op de bijgeleverde DigiOptical Image Processor (DOIP), compleet met DVI aansluiting, kan een scala aan beeldbronnen worden aangesloten. Het beeldsignaal wordt van de DOIP door een 15 mtr lange glasvezelkabel met de grootste zorg naar de RTX getransporteerd. Een bijkomend voordeel is de
makkelijke integratie van de RTX in nagenoeg elk interieur.

Al met al nogal wat te beleven de komende dagen bij Hifision. U bent van harte welkom!

(Meer informatie over de bovenstaande produkten via de onderstaande link.)

MERK

EDITORS' CHOICE