NIEUWS

8 kamers onder controle

Redactie HiFi.nl | 28 mei 2003

Xantech controle

Na het succes van de MRC44 (4 bronnen, 4 zones) komt het Britse Xantech met een nieuw product in de WAVE lijn, de MRC88. Inderdaad een verdubbeling van de zones en de bronnen. Oftewel: een 8 zone systeem voor 8 bronnen voor stereo audio en video aansturing in meerdere ruimtes.

De MRC88 bevat een controller/versterker, zes LCD keypads en acht infrarood ontvangers. Wanneer dat allemaal gecombineerd wordt met acht infrarood gecontroleerde audio of video componenten, controleert, distribueert en versterkt het MRC88 systeem de audio en video signalen in acht zones. De MRC88 heeft dan ook 8 video en audio inputs en 8 zone specifieke outputs om dit te verwezenlijken en het is mogelijk meerdere bronnen tegelijk in verschillende ruimtes te horen. Is het systeem nog niet uitgebreid genoeg voor uw huis, dan is er een uitbreiding mogelijk tot een 16 zone capaciteit. Het aantal bronnen blijf echter acht.

Xantech MRC88

Het systeem heeft een ingebouwde 35 watt per kanaal versterker en voorversterkte outputs voor alle zones. Waar extra vermogen nodig is biedt het systeem de nodige flexibiliteit door bijvoorbeeld 35 watt per kanaal voor zes zones te gebruiken en 100 watt per kanaal voor twee andere zones.


EDITORS' CHOICE