NIEUWS

Dubbele primeur


Redactie HiFi.nl | 19 mei 2003

Integra heeft haar eerste losstaande audio/video componenten op de markt gebracht, de DTC-9.4 voorversterker en de DTA-9.4 versterker. De DTC 9.4 is een 7.1 kanaals voorversterker, processor en tuner die volgens de fabrikant een optimale prestatie en controle flexibiliteit levert gelijk aan de meest geavanceerde audio en video componenten van dit moment.

Integra DTC-94

De voorversterker is in staat elk belangrijk surround formaat van dit moment te decoderen, heeft een groot aantal aansluitmogelijkheden, zoals gebalanceerde XLR outputs voor alle kanalen, is standaard uitgerust met een afstandsbediening met LCD touch screen en heeft de Net-Tune Ethernet functionaliteit. Deze laatste techniek stelt de gebruiker in staat digitale muziek af te spelen vanaf een PC of netwerk.

Integra DTA-94

De andere nieuwkomer, de DTA-9.4 is een geheel digitale versterker. Het krachtige apparaat heeft met Integra`s eigen Vector Linear Pulse Width Modulation technologie een primeur in het circuit die geavanceerde digitale switching combineert met het knap uitgekiende circuit. Door de nieuwe techniek is de efficiency gestegen tot 90% voor een optimaal gebruik van de aangesloten luidsprekers. De DTA-9.4 is in staat 120 Watt in alle kanalen uit te sturen bij 8 ohms en verdubbelt het wattage bij 4 ohms.

EDITORS' CHOICE