NIEUWSSamsung

Samsung bij BIS

Redactie HiFi.nl | 09 mei 2003 | Samsung

Onderstaande is een ingezonden mededeling:

Samsung 60 inch plasmaBIS, een van de grootste leveranciers  van beamers en plasmaschermen in de Benelux, heeft een strategic partnership gesloten met Samsung Electronics, de wereldmarktleider op het gebied van productie en verkoop van plasmaschermen. Vanaf vandaag kan iedereen terecht bij BIS voor de prachtige plasmaschermen van Samsung.

Teus Dekker, directeur van BIS, is blij met de samenwerking tussen Samsung en BIS: "Samsung is een hele grote speler op de markt voor plasmaschermen. In korte tijd heeft het concern een derde plaats op de Nederlandse markt veroverd en wereldwijd behoort Samsung tot de allergrootste elektronicaproducenten. Als directeur van BIS zie ik het als een succes dat wij de bijzondere plasmaschermen van Samsung op de markt gaan brengen. Maar voor mij is de klant de grootste winnaar. Hoe meer diversificatie in ons productaanbod, hoe groter de keuzevrijheid van onze klant en hoe groter de kans dat hij of zij het perfecte product koopt voor de invulling van zijn of haar presentatiewensen!"

Samsung plasma tv

De plasmaschermen van Samsung kenmerken zich door hun innovatieve technologie en mooie uitstraling. Zo heeft Samsung het dunste 16:9 plasmascherm ter wereld (7,9 cm.) en zijn de plasmaschermen van Samsung uitgerust met een DNIe chip (Digital Natural Image engine). Deze chip optimaliseert het contrast, het detail, bewegende beelden en natuurlijke kleuren en zorgt voor een haarscherpe weergave van het inputsignaal. Wat ook bijzonder is, is dat de Samsung plasma`s zonder additionele software aan elkaar kunnen worden gekoppeld en in groepen van 2 bij 2, 3 bij 3 of 4 bij 4 één beeld kunnen weergeven (multiwall). Het gebruik van plasmaschermen neemt toe. Steeds vaker worden deze stijlvolle schermen gebruikt als presentatiemiddel door bedrijven, in de gezondheidszorg en door educatieve instellingen. Daarnaast zijn ze bijzonder geschikt als point-of-information en point-of-sales in bijvoorbeeld high-traffic locaties en winkels, voor gebruik tijdens conferenties en evenementen en als het ultieme breedbeeldscherm voor een home cinema. De plasmaschermen van Samsung zijn standaard uitgerust met alle benodigde connectoren om alle mogelijke signalen uit te zenden.


EDITORS' CHOICE