NIEUWSSharp

Sharp`s speciale uitvoering


Redactie HiFi.nl | 01 mei 2003 | Sharp

In Nederland is ie nog maar net uit, de AQUOS 37 inch LCD televisie van Sharp, maar in Japan krijgen de consumenten een wel heel speciale serie in de winkels te zien. De AQUOS Custom is verkrijgbaar in 6 types met een kabinet gemaakt van lak, leer of hout. En in alle drie de afwerkingen zijn er weer twee keuzes.

Sharp AQUOS Custom

De unieke afwerking doet verder niks af aan de technische prestaties die mensen mogen verwachten bij een Sharp LCD TV. De AQUOS serie staat al een aantal jaren mede bovenaan in de lijst van LCD televisies en heeft bijvoorbeeld een van de hoogte resoluties voor een LCD televisie. Daarnaast vermindert Sharp`s eigen Quick Shoot technologie het hinderlijke naijlen bij snelle videobeelden.

Geheel in traditie met de Japanse ontwikkeling is de Custom lijn standaard uitgerust met een HDTV tv tuner. De lange levensduur (60.000 uur) en efficiënte omgang met energie maken het een stevige concurrent voor de kleine plasmatelevisie. In Japan komen de schermen eind mei op de markt, plannen voor Europa zijn er nog niet.

EDITORS' CHOICE