Van Ingen Plasma Show

Redactie HiFi.nl | 30 april 2003 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Van Ingen Plasma TV show

Al weer 4 jaar geleden had Van Ingen Electronics als eerste in de regio Waterland de primeur om met Plasme TV te beginnen. Plasma TV is een nieuwe techniek waarbij geen gebruik van een beeldbuis wordt gemaakt, maar van een van een vlak scherm -niet dieper dan 10 cm- waar een miljoen minuscule fluorescentielampjes tegelijk werken.

Vier jaar geleden betaalde u nog een bedrag van ƒ 40.000,-, maar inmiddels zijn de prijzen flink gedaald en heeft u al een 32”(81cm) plasma TV vanaf  zeg € 4000.

Pioneer MXE 50

Bij Van Ingen Electronics treft u een groot assortiment LCD TV`s (van 40 tot 76cm) en vele Plasma TV’s van 81 tot 129cm) aan.

Om een nog groter assortiment te kunnen tonen heeft Van Ingen Electronicsbesloten een show te organiseren in Hotel Spaander in Volendam. Hier presenteert men 5 beeld merken (Sony, Pioneer, Sharp, JVC en Hitachi) en diverse luidspreker merken (JM Lab, Hepta, Celestion en uiteraard enkele exclusieve audio merken (Pioneer, Vincent, NAD).

Meer informatie

De Show wordt gehouden op zaterdag 3 & zondag 4 mei van 11.00 tot 18.00 uur in de Marker zaal in Hotel Spaander te Volendam (ingang achterzijde). Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid op 5 minuten loopafstand, dit wordt bij binnenkomst in het centrum duidelijk met borden aangegeven.

MERK

EDITORS' CHOICE