NIEUWS

TA Dataview V20

Redactie HiFi.nl | 25 maart 2003

(Ingezonden mededeling)

BIS BV gaat zich actief in het home cinema segment begeven. Met de TA Dataview V20 brengt de marktleider een home cinema projector op de markt, met een beeldweergave van hoge kwaliteit. De V20 kost EUR 1.499 excl. BTW.

TA Dataview V20Contrast ratio
De TA Dataview V20 is een mooi vormgegeven SVGA projector (resolutie 800x600) met een lichtopbrengst van 1000 ANSI lumen. Deze projector is als geen ander geschikt voor home cinema toepassingen. De DLP projectietechnologie in combinatie met de ongeëvenaarde contrast ratio van 2000:1 zorgt voor de perfecte weergave van bewegende beelden. De projector kan eenvoudig worden aangesloten op veel verschillende inputbronnen (video, DVD, PC, Mac, Playstation, Xbox, etc.) en heeft een variabele aspect ratio. Hierdoor is het mogelijk om zowel beelden met een 4:3 verhouding als beelden met een 16:9 verhouding (breedbeeld) zonder vervorming weer te geven.

Home cinema
Iedere filmliefhebber droomt ervan! De TA Dataview V20 verandert iedere huiskamer in een echte thuisbioscoop. Thuis op de bank of in een luie stoel genieten van een goede film, alsof je in de bioscoop zit. Of sterker nog: alsof je zelf deel van de film bent. Als kijker midden in de actie. Adembenemend kijkplezier door een glashelder beeld, levensecht én levensgroot! De TA Dataview V20 maakt het mogelijk. Door het geringe gewicht is de projector gemakkelijk meeneembaar en kunt u ook eens bij uw vrienden thuis genieten van een mooie film of een spannende voetbalwedstrijd.


EDITORS' CHOICE