NIEUWS

Siltech`s stille revolutie


Redactie HiFi.nl | 18 februari 2003 |

In 2003 bestaat kabel fabrikant Siltech 20 jaar en dat is reden genoeg om klanten en relaties te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

In de afgelopen 20 jaar heeft Siltech zich toegelegd op de fabricage van handvervaardigde superieur verfijnde audiokabels, elk type ontworpen om de meest veeleisende muziekliefhebber tevreden te stellen. Elke Siltech kabel vormt een unieke combinatie van State-of-the-art technologie en traditioneel handwerk.

Siltech Classic

Siltech is er trots op een revolutionaire nieuwe techniek aan u voor te stellen, X-Balanced Micro Technology, een nieuwe manier om kabels te maken. Siltech past micro engineering toe om het hoogste doel te bereiken op kabelgebied. Een kabel maken die niet te beïnvloeden is van buiten af door elektriciteit of door magnetisme. Dat is immers een toenemend probleem in moderne wereld waarin iedereen gebruik maakt van transformatoren, mobiele telefoons, computers en andere elektronische gadgets.

Siltech ClassicIn 2003 introduceert Siltech haar nieuwe Classic Series, gebaseerd op de nieuwe zilver-goud G5 Micro Technology. Classic als naam voor nieuwe kabels? De gebruikte techniek is superieur ten opzichte van elke andere werkwijze. Siltech verwacht dat de kabels klassiekers zullen worden. Daarom de keuze voor de naam. De serie start met een Classic SQ-28 G5 interconnect en belooft ‘s-werelds eerste absoluut stille kabel te zijn. Aldus Siltech.

Siltech richt zich op drie groepen klanten met series kabels in drie prijsklassen. Ieder product heeft zijn eigen voordelen en geoptimaliseerde weergavekwaliteit.

MXT Professional Series: maximale prestatie in de budget klasse
Classic Series: gebaseerd op de nieuwe Micro-Technology met G3 en G5 metallurgie, extreem sterk en flexibel.
Signature Series: de hoogste referentie. Nu ook uitgevoerd met Micro-Technology en Siltech`s nieuwste G6 metallurgie waarin meer goud is verwerkt. Een additionele service is beschikbaar voor de Signature Series in de vorm van een upgrade naar de laatste modellen.

(RvE)

EDITORS' CHOICE