NIEUWSB&W

Draadloze TV aansluitingen


Redactie HiFi.nl | 10 februari 2003 | B&W

Veel mensen hebben thuis meer dan één televisietoestel en tot nu toe betekende dat vaak ook een tweede videorecorder of een tweede DVD speler, om ook op het andere scherm te kunnen genieten van je favoriete film of serie. Deze extra aanschaf is niet meer nodig met de SBCVL1400, de draadloze TV aansluiting van Philips.

Met het nieuwe apparaat is het mogelijk tegelijkertijd naar twee verschillende bronnen te kijken op twee verschillende televisies. De gegevens van de bronnen worden gedeeld waardoor de aanschaf van de tweede VCR of DVD niet meer noodzakelijk is.

De SBC VL1400 verzendt de audio- en videosignalen draadloos naar een andere ontvanger. Fabrikant Philips garandeert een goede kwaliteit van het beeld en het geluid tot 30 meter van de hoofdontvanger. En dan maakt het niet zo heel veel uit wat er tussen zit, zelfs geen muren of plafonds.
Naast het doorsturen van het beeld is het ook mogelijk de apparatuur via hetzelfde signaal te bedienen. Met de SCART kabelkast is het mogelijk tegelijkertijd 4 beeldapparaten aan te sluiten, waarbij het systeem voor allle merken makkelijk zou moeten werken (plug and play).

De Wireless TV Link is geschikt voor alle merken, betaal TV’s en Pay-per-View decoders. Maar ook satelliet ontvangers, set-top boxen, DVD speler, videorecorders en camcorders kunnen aan de VL1400 gekoppeld worden.

MERK

EDITORS' CHOICE