NIEUWSAudio Note

(Far) Beyond ‘High End’

Redactie HiFi.nl | 06 februari 2003 | Audio Note

(Onderstaande bestreft een integraal gepubliceerde ingezonden mededeling)

(Far) Beyond ‘High End’

Meest muzikale muzieksysteem ter wereld nu twee weken te beluisteren in het Audio Note Auditorium!

De komende twee weken zal in het Audio Note Auditorium te Den Haag wellicht het meest muzikale systeem ter wereld te beluisteren zijn. De Japanse Audio Note Kegon, samen met de Audio Note M8 voorversterker en de Audio Note AN-E/SEC Silver luidsprekers vormen de kern van een wel zeer muzikaal geheel.

Digitaal afspelen wordt verzorgd door het CEC TL-0x loopwerk in combinatie met de laatste reïncarnatie van de Audio Note DAC-5 special. Analoog wordt verzorgd door de Audio Note TT-3 reference, met AN-1s/Sogon arm, Kondo AN S7Cz step-up en Kondo IO-J element. Alles is hierbij ‘aan elkaar geknoopt’ met de nieuwe Audio Note Sogon bekabeling.

Hoewel deze set wellicht onbereikbaar is voor de meeste mensen, is dit wellicht toch een aardige gelegenheid om eens een bezoek te brengen. Neem gerust uw eigen muziek mee, en laat u meevoeren naar voorheen onontdekte gebieden van het Audio nirvana.

De Audio Note Kegon wordt in combinatie met de Audio Note SEC luidsprekers de komende twee weken voor een spectaculair aantrekkelijke prijs aangeboden. Indien u dit eens wilt meemaken, dan is het mogelijk om hiervoor de komende twee weken een afspraak voor een bezoek tijdens de openingstijden te maken.

Het Audio Note Auditorium is geopend woensdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 18:30. Dinsdag en Donderdagavond zijn wij geopend op afspraak. Meer informatie ook via de onderstaande link.

MERK

EDITORS' CHOICE