NIEUWS

Meer van Tivoli

Redactie HiFi.nl | 03 februari 2003 |

De Tivoli produkten van Henry Kloss zijn de afgelopen paar jaar een stuk bekender geworden, dit niet op de laatste plaats door de populariteit van onder andere de Model One en Model Two. De bestaande reeks zal binnenkort uitgebreid worden met onder andere een CD-speler en ook een klokradio. Deze nieuwe modellen worden gekenmerkt door een zeer opvallend design, een goede geluidsweergave en een zeer hoge: DWIOH (Dat-Wil-Ik-Ook-Hebben) factor!

Tivoli Model CD

Of u nu op zoek bent naar een CD-speler die als aanvulling moet dienen voor een Model One (mono) of Model Two radio (stereo), of u wilt een compacte CD-speler om in te zetten binnen uw bestaande set, in beide gevallen is de Model CD van Tivoli Audio het overwegen waard.

Tivoli Model CDDe Model CD, inderdaad, een CD-speler, heeft een "front-loader" die het laden van een CD makkelijk houdt. Maar ook de bediening is, volgens Tivoli traditie, zeer eenvoudig te gebruiken: op de CD-speler zelf zitten de primaire controle knoppen. Daarnaast bevat de Model CD een groot, makkelijk te lezen, display. Op de kleine afstandsbediening (ongeveer ter grootte van een creditcard - zie afbeelding) vindt u vervolgens functies als Shuffle, Repeat, Volume en Direct Track Access.

Naast de Model CD heeft Tivoli Audio ook de Model Three Clock Radio, een klokradio dus, op de markt gebracht. Een hoge kwaliteits radio, die ook weer heel eenvoudig te gebruiken en bovendien als los component aan te sluiten is op een bestaande installatie.

Zowel de Model CD als Model Three Clock Radio zijn beschikbaar in de karakteristieke houten afwerking van Henry Kloss.

Op het moment van publiceren lijkt het erop dat de verschillende modellen leverbaar zijn vanaf maart 2003 (de produktie start naar alle waarschijnlijkheid in februari). De prijzen zullen naar schatting 289 euro en 249 euro bedragen voor respectievelijk de Model Clock Radio en de Model CD.


EDITORS' CHOICE