Update: TAG McLaren AV192R primeur

Redactie HiFi.nl | 05 januari 2003 | TagMcLaren

(Ingezonden mededeling)

Update: 05 januari 2003 - twee foto`s toegevoegd

TAG McLaren AV192R primeur bij Audio Excellence Zevenbergen

Met de komst van de nieuwe AV192R THX Ultra 2 AV-processor bevestigt  TAG McLaren  eens te meer haar unieke ‘upgrade’ filosofie. Die geeft TAG McLaren bezitters de zekerheid van apparatuur die niet alleen up-to-date is  maar ook vooruitstrevend blijft. In de dynamische ‘home theatre’ wereld wordt een TAGMcLaren  dan ook gezien als een veilige  investering.

De nieuwe AV192R levert topprestaties op het gebied van stereo en ‘home theatre’, in combinatie  met enorme uitbreidingsmogelijkheden. Men kan de AV192 zien als de ultieme en modulaire AV processor. Tegelijkertijd is hij de mooist denkbare upgrade voor de beroemde TAG McLaren AV32R: maar liefst 85% van alle onderdelen wordt hergebruikt. Alle AV32R bezitters kunnen hun processor tegen meerprijs, maar zonder waarde vermindering, omzetten in een AV192R. Uitgangspunt bij de prijsbepaling is steeds een AV32R 7.1 BP-192.

Een tipje van de sluier lichten we alvast op. Het hart van de AV192 wordt gevormd door de moderne super-SHARC van Analog Devices, de 21161N. De totale audio processing capaciteit van de AV192 is dan ook 7 keer groter dan die in de toch al ruim voorziene AV32R.
De modulaire opbouw  van de AV192R maakt bovendien maatwerk mogelijk.  Een scala aan ‘hardware’ opties  kan direct  maar  ook later worden toegevoegd. U kunt nu al kiezen uit 19 modules. Slechts een greep daaruit: FM radio, DAB Digital radio, Balanced XLR outputs, Front panel interface, RS232/IR TX, Progressive scan, Video scaler, Video power supply, DVI Switcher /input, RGB Progressive / Scaler Interface en een RGB Switcher.

TAG McLaren AV192R

De nieuwe AV192R THX Ultra2 staat nu bij Audio Excellence in Zevenbergen. U kunt natuurlijk gewoon binnen wandelen voor een demonstratie. Beter is het om even een afspraakje te maken. Audio Excellence biedt u dan de zekerheid dat er alle tijd voor u is. Tel. 0168-335180
Voor meer informatie www.tagmclarenaudio.com


EDITORS' CHOICE