NIEUWSB&W

OLS Kerstshow

Redactie HiFi.nl | 09 december 2002 | B&W

(Ingezonden mededeling)

O.L.S. Audiotechnology bestaat dit jaar 20 jaar en dat moet gevierd worden, dus muziekminnend Nederland en België is uitgenodigd op 14 en 15 december van 10:00 tot 22:00 uur! 

Weiss MedeaSinds kort heeft O.L.S. Audiotechnology het importeurschap van Weiss. Dit bedrijf levert o.a. een scala van professionele A/D-converters aan professionele opname studio’s. Recentelijk heeft het bedrijf een D/A-converter voor de “huiskamer” genaamd Medea. Dit Zwitserse precisie horloge op converter gebied zal gedemonstreerd worden op de Kerstshow en ook de heer Weiss zal aanwezig zijn.

OLS heeft 7 luisterruimtes en er zullen zeer bijzondere systemen opgesteld staan:

KharmaAls absolute top wordt gedemonstreert De Kharma Exquisite reference 1a met Diamant tweeter in combinatie met naar wat men zegt de beste D/A-converter ter wereld en beste buizenversterkers van Tenor-Audio, grote mono OTL buizenversterkers. Een absoluut unieke ervaring om dit te horen.

Als tweede bijzondere luidspreker wordt gedemonstreerd de Ceramique Reference Monitor CRM3.2 Enigma. Deze luidspreker heeft zojuist de Golden Ear Award gewonnen in het prestigieuze blad Absolute Sound. Het is de tegenhanger van de Exquisite, Een hele kleine luidspreker maar helemaal uitgevoerd in de absolute maximale kwaliteit. Ook deze luidspreker wordt aangestuurd door zeer bijzondere apparatuur van Lamm/Hovland /CEC.

Dan hebben we een fraaie Home Theater opstelling met Arcam, en OLS Emotion luidsprekers in 5.1 configuratie.

Een tweede Home Theater opstelling gaat nog verder met een hoogwaardige projectie middels een Avance projector en de allernieuwste Primare AV voorversterker in combinatie met de allernieuwste OLS-active-Cinema-Emotion-CN-1’s,  met door OLS in licentie met Philips/Marantz ontwikkelde digitale versterkers. Een absolute  primeur!

Golden EarEen andere primeur is de introductie van het zeer prestigieuse, Kharma Matrix system dat zowel voor high-end Home Theater, als professioneel ingezet kan worden. Volledig uit alluminium vervaardigde, digitaal actieve luidsprekers. U hoort de Matrix hier in een professionele setting , waar de heuse Nederlandse kwaliteitsband "Van Binnen" zal spelen.

Lils Mackintosh, de zangeres van de tweede Live Kharma/STS cd, zal ook aanwezig zijn. Tevens is er voor de latere uurtjes een band gepland om het 20 jarig bestaan van OLS extra kleur te geven. Het geluid van dit Live spektakel zal verzorgd worden door het nieuwe Matrix systeem van Kharma.
 
Dit alles natuurlijk onder het genot van een heerlijk drankje en een hartige versnapering. Wij zien u graag zaterdag of zondag a.s.!

 

MERK

EDITORS' CHOICE