NIEUWS

Sanyo PLV-70

Redactie HiFi.nl | 09 november 2002

(Ingezonden mededeling)

Kontich – augustus 2002: vele Hollywoodsterren zullen naast deze "filmprojector" verbleken: de nieuwe PLV-70 Sanyo Home Theater Projector biedt niet enkel een scherm in 16:9 verhouding, ook zijn beeldkwaliteit kan beschouwd worden als de nieuwe norm voor hometheater-projectoren.

Zelfs de meest veeleisende kijkers zijn onder de indruk van de krachtige lichtopbrengst van deze projector met een lichtopbrengst van 2200 ANSI lumens. Deze ervaring wordt perfect aangevuld met een uitstekende contrastverhouding van 900:1, een breedbeeld-XGA resolutie (1366 x 768 pixels) en een HDTV Progressive Scan System: aangezien de beelden volledig – in plaats van lijn per lijn – geleverd worden zijn er geen vervelende flikkeringen en wordt een optimale beeldscherpte verkregen.

De Color Management functie verzekert een perfecte kleurenreproductie: deze software zorgt voor een natuurlijke reproductie van de kleuren, zonder dat er ook maar het minste onderscheid met de originele kleuren gemaakt kan worden. Bovendien kunnen gebruikers met speciale wensen de instellingen van de kleuren met het menu veranderen.

De PLV-70 heeft geen enkele sterallure – hij is uiterst flexibel: naast een hoogwaardige lens zijn drie optionele lenzen (ultra-wide, wide-zoom en long-zoom) beschikbaar, met een maximum aanpasbaarheid om aan de uitgebreide eisen van de gebruiker te voldoen. De motorische lensschift laat toe het beeld naar boven of naar beneden te bewegen zonder dat de projector van plaats veranderd moet worden. Met een druk op een knop zorgt de horizontale en verticale keystone trapeziumcorrecte ervoor dat een mooi rechthoekig beeld behouden blijft, zelfs wanneer men genoodzaakt is onder een schuine hoek te projecteren.

Bovendien beschikt de PLV-70 over talrijke nuttige presentatiefuncties zoals freeze frame (voor korte onderbrekingen), digitale zoom om individuele delen van het beeld te vergroten, no show om beelden te verbergen en DRIT (Digital Realized Interpolation Technology) voor een consistente en hoogwaardige beeldresolutie.

Het controlesysteem van de ventilator vermindert de geluidsniveaus aanzienlijk.

De PJ-Net Organizer, optioneel verkrijgbaar bij de PLV-70, maakt het gebruik van de projector nóg eenvoudiger. Dankzij dit systeem kan men de projector op een netwerk aansluiten, en aldus vanop eender welke internet-browser het toestel per computer gaan controleren, bedienen en zelfs programmeren. Meer nog: uw projector zal u zelfs mailberichten gaan sturen om te melden zodra er iets mis is!
Meerdere projectoren kunnen gekoppeld worden voor gecombineerde installaties of opstellingen.

Het automatische foutenrapport informeert niet enkel over fouten, maar kan zelfs automatisch een e-mail naar de beheerder sturen. Met de Timer functie kan de RJ Net Organizer de projector aan- en uitschakelen, onafhankelijk van een vooraf ingestelde tijd.

Beschikbaar vanaf: augustus 2002
Consumentenadviesprijzen, inclusief BTW: 9559,-€ 


EDITORS' CHOICE