NIEUWSB&W

Hi-Find

Redactie HiFi.nl | 04 november 2002 | B&W

De Hi-Find is een innovatieve webgids welke ontworpen en gebouwd is door HiFi.nl. De Hi-Find is een uitgebreide zoekmachine waarin de profielen van nu 150 importeurs/distributeurs, 450 winkels en 350 (inter)nationale merken zijn opgenomen.

Hifind2U kunt de Hi-Find op verschillende manieren activeren door op de knop ZOEKEN te klikken welke u rechtsboven op HiFi.nl kunt zien. U ziet dan in de tweede rubriek de Hi-Find. Of u klikt hier. Vervolgens kunt u zoeken op verschillende trefwoorden. Zo kunt u zien welke importeur het door u gezochte merk voert. Ook kunt u bij ruim 75 merken de verkoopspunten bij u in de provincie of in uw stad vinden.

De Hi-Find wordt continu bijgewerkt en uitgebreid. De Hi-Find streeft naar volledigheid, dit betekent dat basisvermeldingen van winkels en importeurs gratis zijn. Mocht u als bedrijf uw gegevens missen, of mochten deze onvolledig zijn, dan kunt u ons hierover een e-mailtje sturen op: hifind@hifi.nl. Wij nemen dan contact met u op.
Ook kunt u als bedrijf extra informatie in de Hi-Find opnemen, hiervoor stuurt u een mailtje naar: hifind@hifi.nl.

Let op: de Hi-Find is samengesteld op basis van de officiele dealerlijsten van importeurs. Alleen op basis van deze dealerlijsten kunt u als winkel uw merkenassortiment op HiFi.nl laten aanpassen. Oftewel: mist u merken in uw assortiment, dan vernemen wij dit graag van u. In samenspraak met de importeur zullen wij deze gegevens aanpassen.

MERK

EDITORS' CHOICE