NIEUWSB&W

Nieuws CineMagica


Redactie HiFi.nl | 01 november 2002 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Cinemagica meldt ons de volgende mededelingen:

Verbouwing
CineMagica was nu al toe aan een kleine verbouwing. In de referentiezaal wordt een uitgebreider geluidssysteem geinstalleerd, een Stewart Filmscreen wordt gemonteerd, en krijgen de bioscoopstoelen een trapsgewijze verhoging en radiale opstelling. Tevens wordt er een twee kleiner home theater gebouwd wat meer de afmetingen van een gewone huiskamer heeft. In dit nieuwe theater zal ondermeer met Zingali luidsprekers, TagMcLaren, Epson en Yamaha projectie en Projecta worden gedraaid. Tot slot wordt er een derde demo ruimte in gebruik genomen waarin specifiek aandacht is voor 2 en meerkanaals audio. Merken zijn hier onder andere: Celtic Audio, Von Schweikert, KR, Klipsch, Unison en Graaf.
Ook voegt CineMagica een tweetal produkten aan haar gamma toe. Zo worden digitale instrumenten van het top-segment Duitse merk Wersi toegevoegd. Deze multimediale instrumenten met digitale audio en videokoppelingen brengen de wereld van actieve en passieve audio en video nog dichter bij elkaar. CineMagica toont o.a. het drieklaviers Louvre model.

Shows
Best-of-class en high-end home theater, domotica en audio. Van 28 november t/m 4 december. Op 7,14 en 21 december zijn er diverse specials rond video processing en projectie, Celtic Audio en Wersi, Von Schweikert en KR en Zingali, Graaf en Unison.

Informatie avonden Home Theater, Auditoria en Domotica
In de maand december houdt CineMagica op 3, 4, 10 en 11 december informatie avonden. Op deze avonden worden presentaties gegeven over technieken, apparatuur, e.d. 3 en 4 december zijn besloten avonden voor makelaardijen, interieur-architecten, lichtadviseurs en projectburo`s en ontwikkelaars.
Voor de avonden van 10 en 11 december kunnen geinteresseerden zich gratis opgeven via info@cinemagica.nl. Deelname is beperkt; per avond worden maximaal 30 mensen toegelaten, verdeeld over de verschillende sessies.

MERK

EDITORS' CHOICE