NIEUWS

Update - Gryphon Cantata

Redactie HiFi.nl | 13 november 2002

Het Deense Gryphon Audio Designs heeft de introductie aangekondigd van de Cantata Reference Monitor. De speakers waren al te zien op shows in Kopenhagen, Moskou, Taipei, Hong Kong, Frankfurt, Londen en Milaan waar de reacties unaniem positief waren. Dermate positief dat de eerste productielijn van dit handgemaakte model al verkocht.

Met de komst van de Cantata is het mogelijk een compleet Gryphon audio systeem samen te stellen, omdat de Cantata het eerste speakersysteem van de Deense fabrikant is. Het systeem bevat innovatieve technologie die de bass response aanpast aan de ruimte. De onafhankelijke Cantata Q Controller heeft vooringestelde en in te stellen settings voor de ideale integratie in de ruimte.

Naast een uitstekende geluidskwaliteit staat Gryphon ook voor een onberispelijk design. Het systeem is verkrijgbaar in diverse afwerkingen en past zo makkelijk in elke huiselijke omgeving.

UPDATE 13 november 2002: Gryphon Audio Designs laat ons weten dat Durob Audio niet meer het importeurschap heeft voor Nederland. Daarnaast is Gryphon op zoek naar een importeur die dit merk in haar assortiment wil opnemen.


EDITORS' CHOICE