NIEUWS

Jules Deelder VAD-Show


Redactie HiFi.nl | 04 oktober 2002

U bent van harte uitgenodigd om in het bruine cafe van Audio Classics (gesitueerd in de tuinzaal) onder het genot van een goed glas bier te komen genieten van jazzmuziek, met als DJ Jules Deelder. Ook kunt u uw platen wassen met een van de Matrix platenwasmachines.

Jimmy Haslip cartoon2Aan de andere kant van de zaal zal gespeeld worden met de La Musika set. Het beroemde buizenversterkermerk Audion zal zijn volledige nieuwe versterkerlijn introduceren in kamer 119, die gedeeld wordt met een 5 kanaals Creaktiv / Creakustic systeem met het nieuwe "Italiaans" design hifi-meubel.)

In de Flevoland Foyer zal Clearaudio acte de presence geven met een grote batterij aan draaitafels en zal een 4 tal Clearaudio Matrix Platenwassers (zojuist op de markt geintroduceerd) 3 dagen lang opgesteld staan, klaar voor gebruik. Het is n.l. de bedoeling dat u uw eigen platen meeneemt naar de VAD-show om deze te kunnen wassen. Uiteraard geheel kostenloos! Ook zal het revolutionaire merk Audiotop met zijn reinigingsmiddelen aan u op de platenwassers gedemonstreerd worden.

EDITORS' CHOICE