Transtec Home Cinema bij RAF

Redactie HiFi.nl | 11 oktober 2002 | B&W

Van woensdag 9 t/m zaterdag 12 oktober demonstreert Raf Hifi in samenwerking met TransTec één van hun ultieme ‘Home Theatre’ combinaties: TAG McLaren audio, Sim2 Video Projectoren en de nieuwe KEF Reference luidsprekers. Een combinatie die voor elkaar gemaakt lijkt te zijn...

Thule PR3502Iets concreter, de TAG McLaren DVD32R wordt met de nieuwe PSM192 progressive scan kaart gedemonstreerd op de Sim2 HT300 Hi-Def Video Projector. Het hart van de PSM192 wordt gevormd door de nieuwe Silicon Image Sil 504 de-interlacer met 6 biljoen bewerkingen per seconde. De PSM192 module heeft zelfs een DVI uitgang.

Veel liefhebbers en Audio/Video bladen beschouwen de AV32R als de referentie AV processor. Elke AV32R (in zwart of zilver) is naar wens in 5.1 of 7.1 evt. met DTS-ES Discrete, met HDCD of DAB tuner leverbaar en elk exemplaar kan in een later stadium worden opgewaardeerd. Dankzij deze unieke up-grade filosofie blijft een TAG McLaren apparaat altijd een voorloper en vormt bovendien een veilige investering. Op eindversterker gebied zijn er tal van mogelijkheden, de 2 * 100 watt, 5 * 100 watt, 2 * 250 watt, 3 * 250 watt en de 250M mono eindversterkers.

Sim2 projector bij Transtec en Audio Design2De HT300 plus projector van SIM2 is speciaal voor Home Theatre ontworpen, en is bedoeld voor de veeleisende filmliefhebber die op het hoogste niveau wil genieten van superieure videobeelden. Met zijn geweldige resolutie, hoge contrast (1800:1) en voorbeeldige colorimetrie past de HT300 plus als vanzelfsprekend in een hoogwaardig Home Theatre. Ook heeft deze topprojector een DVI-ingang.

De nieuwe generatie KEF UNI-Q motoren – de ultieme verfijning van KEF’s gepatenteerde technologie – creëren een vlekkeloze puntbron, de droom van elke luidspreker ontwerper. Het resultaat is een ruimtelijk klankbeeld in de hele kamer zonder de ‘sweet spot’ die het klankbeeld van andere luidsprekers zo versmalt. Alle nieuwe Referentie luidsprekers zijn uitgerust met een state-of-the-art titanium Hypertweeter™. Hierdoor zijn de Referentie luidsprekers uitermate geschikt voor SACD en DVD-Audio weergave. Scheidingsfilters, aansluitingen, kastbouw en afwerking zijn, zoals te verwachten, van een zeer hoog niveau! Vanzelfsprekend zullen alle Reference modellen aanwezig zijn inclusief het topmodel, de Reference Model 207.

Demonstratieklaar NU bij RAF Hifi, Rijnstraat 142-168, Amsterdam.

 


 

MERK

EDITORS' CHOICE