NIEUWS

Grootste Plasma-TV

Redactie HiFi.nl | 17 augustus 2002 |

(Ingezonden mededeling)

Samsung brengt dit najaar de grootste Plasma-TV ter wereld op de markt. Met zijn beeldscherm van 63 inch biedt de Plasma-TV PS-63P2H superieure beeldkwaliteit in de allergrootste vorm. Voor liefhebbers van de allerlaatste stand van techniek is de 63 inch Plasma-TV van Samsung een innovatie die zijn weerga niet kent. De televisie is zelfs zo plat dat hij in een vergaderzaal of in de huiskamer als een schilderij aan de muur kan worden gehangen.

Samsung Plasma-TV PS-63P2H2De plasmatechnologie combineert platte schermen met een breed beeld. Het beeld van de PS-63P2H heeft een formaat van 16:9 en een 160 cm (63 inch) diagonaal scherm. Dankzij de hoge resolutie, ongeëvenaarde helderheid (450 cd/m3) en hoge contrastratio (600:1) is het beeld haarscherp. De kijker hoeft door de kijkhoek van 160º overigens niet recht tegenover de televisie te zitten om optimaal van de beelden te kunnen genieten.

De tuner van de Plasma-TV is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor de televisie gemakkelijk aan de muur kan worden gehangen. Degenen die het plasmascherm voor presentatiedoeleinden willen gebruiken, hoeven de tv-tuner niet aan te schaffen. Zij kunnen bijvoorbeeld een laptop, DVD-speler en audioset aan de Plasma-TV koppelen.

De Samsung Plasma-TV PS-63P2H is dit najaar verkrijgbaar. De verkoopprijs is nog niet bekend. De Plasma-TV is in 42 inch-uitvoering reeds verkrijgbaar voor € 5.999,- inclusief B.T.W.
Samsung levert onder andere de volgende accessoires voor de Plasma-TV:
· Televisiestandaard
· Speakers
· Speakerstandaarden
· Wandbevestiging


EDITORS' CHOICE