NIEUWS

Flat panel Wega van Sony


Redactie HiFi.nl | 26 februari 2002

Sony heeft vandaag het nieuwe assortiment all-in-one flat panel plasma televisies ge√Įntroduceerd, de slimline Plasma WEGA modellen. Naast een mooi design beschikken de WEGA televisies over de unieke Sony Real Digital System technolgie, wat cinema-gelijke high defintion beelden weergeeft, door een scherper en meer natuurgetrouwe weergave.

De Sony Plasma WEGA televisies hebben een all-in-one plug and play systeem met ingebouwde speakers, een TV tuner en table top stand met een optioneel AV rack voor extra flexibiliteit en gemak. Daarnaast heeft het glaspaneel een anti-reflectie coating om licht reflectie te verminderen en de beeldkwaliteit goed te houden. De WEGA is te koppelen aan DVD-Video, VCR, VAIO, HandyCam, game consoles, tuners en andere data bronnen. De beschikbare maten wanneer de televisies in juni op de markt komen zijn 32 en 42 inch.

Eén van de apparaten die aan te sluiten is op de nieuwe WEGA televisies is de DAV-S400. De DAV-S400 borduurt voort op het succes van alles in één Digitale Audio Video systemen. De nieuwe DAV biedt DVD-Video, multi channel Super Audio CD, CD, CD-R, CD-RW en een FM/AM tuner. De DVD beschikt over Sony’s Precision Drive2 System, met High Speed Stepping en Dynamic Tilt Compensation voor het sneller en accurater zoeken en afspelen van DVD-Videos. De DAV integreert Dolby Digital, DTS en Dolby Pro Logic en komt in april op de markt. Meer weten

EDITORS' CHOICE