MERK

Pre-audio

Over Pre-audio

Pre-Audio is een fabrikant die haar sporen in de analoge High End audiowereld meer dan verdiend heeft. Er worden extreem hoogwaardige tangentiale lucht gelagerde toonarmen en platenspelers ontworpen en gebouwd. Het bedrijf is eigendom van audio ontwerper Daniel Prendecki. Hij is van mening dat tangentiale toonarmen een theoretisch ideale geometrie hebben, hetgeen resulteert in een fouthoek van 0?. Hierdoor wordt de grammofoonplaat afgetast zoals die gesneden is.

De draaitafels zijn voorzien van een granieten sokkel. Deze sokkel, in combinatie met een klasse loopwerk en een innovatieve lucht gelagerde tangentiale toonarm, draagt bij aan een werkelijk subliem 3D geluidsbeeld, muzikaliteit, tastbaarheid van details en vooral rust.

De hoge kwaliteit van de onderdelen alsmede het vakmanschap, afgezet tegen de retailprijs, maakt dat Pre-audio platenspelers een ongekend goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. De verbluffende geluidskwaliteit, het schitterende design en de perfecte afwerking, maken een Pre-audio draaitafel, naast een aanschaf voor het leven, tot een zeer gewild object onder Hifi fanaten.

FOTO'S
Nieuws
Reviews