MERK

Temporal Coherence

Importeurs


Dealers

Over Temporal Coherence

Audiosystemen met een natuurlijk geluid

De audiosystemen van Temporal Coherence geven een natuurlijke en unieke beleving van uw favoriete muziek. Dat doen we door elektronica en mechanica intensief en optimaal te laten samenwerken. We zijn continu op zoek is naar de beste technologie om de diepste, emotionele, beleving van muziek mogelijk te maken.

Ons uitgangspunt is ‘we willen het systeem niet horen’. Daarmee bedoelen wij dat het audiosysteem een transparant venster op de werkelijkheid moet zijn en niet zelf allerlei bijdragen mag geven, die niet in de opname zitten. Daarom vinden wij de gehoormatige ervaringen ook veel belangrijker dan meetresultaten.

Onze producten worden daarom langdurig kritisch beoordeeld door ervaren luisteraars, een aantal met een muziek-achtergrond, anderen met meer technische kennis. Mede hierdoor hebben wij ook een heel andere filosofie ontwikkeld voor het ontwerpen van onze apparatuur. Wij houden ook rekening met de interacties tussen elektronica en mechanica. Want elektronica + luidsprekers moet gezamenlijk de klus klaren, dus is de samenhang essentieel voor de optimalisatie van het systeem. Daartoe werken wij nauw samen met Hepta Design Audio om de beste resultaten te bereiken met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Een ander belangrijk aspect is een lange levensduur van onze apparatuur. Door bij het ontwerp rekening te houden met het energiegebruik en de warmtehuishouding zijn wij erin geslaagd om onze apparatuur zeer betrouwbaar te maken en U een lange tijd te laten genieten van muziek. Ook hoeft U niet iedere paar jaar opnieuw geld uit te geven en dit spaart ook het milieu.

Op onze website vindt U veel artikelen met achtergrondinformatie, reviews, links naar video’s, etc.: www.temporalcoherence.nl

FOTO'S