MERK
Over Charisma Audio

Met meer dan 45 jaar ervaring in audio hebben we de solide ideeën verzameld die het ontwerp en de fabricage van onze accessoires inspireren. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zien deze er niet alleen aantrekkelijk uit, maar vertonen ze ook opvallende prestaties.Onze platenstabilisator is gemaakt van roestvrij staal. Onze luidsprekerstandaards maken gebruik van nauwkeurig bewerkt en gegoten aluminium in plaats van gewoon staal. Ultieme eenvoud en puurheid vormen de basis van onze ontwerpen.

Onze phono-cartridges zijn redelijk geprijsd, maar leveren verbluffende prestaties. Ze hebben allemaal een halfopen body om holteresonanties te voorkomen. Hun geluid is muzikaal en natuurlijk, met een goede balans. Voor de uitkragingen worden zeer harde materialen met uitstekende transmissiesnelheden gebruikt; deze omvatten titaniumlegering, saffier en robijn. Dit vermindert resonantie om de transparantie, transiënten, beeldvorming en focus te verbeteren.We kopen in bij Namiki Japan, de grootste stylusleverancier ter wereld.

Onze toonarm is een middelzware uniivot-ontwerp met een ringmagneet om te stabiliseren en te dempen door 360 graden rotatie. Er zijn geen siliconen nodig. Dit instelbare magnetische dempingssysteem is geschikt voor verschillende soorten cartridges.Onze phonokabel geeft  het signaal door zonder verlies, interferentie of veranderingen in geluidskarakteristieken. Het is dubbel afgeschermd, met twee lagen koperdraad om RF-afwijzing en fysieke flexibiliteit te maximaliseren.

Onze phonotrap is compact en veelzijdig. Het accepteert zowel cartridges met bewegende magneten als met bewegende spoel. Impedantie en versterking kunnen eenvoudig worden aangepast met behulp van de DIP-schakelaars op het achterpaneel van het chassis.

FOTO'S
Nieuws
Reviews